BRANNPERM OG DOKUMENTASJON

Brannvern Innlandet AS leverer en oppdatert og velfungerende branndokumentasjon.

Et godt og levende system er alfa og omega for at brannsikkerheten skal være ivaretatt. Dette høres kanskje vanskelig ut, men det behøver det ikke å være.


Brannperm


Det stilles strenge krav til eier og bruker om at de skal ha et dokumentert og godt systematisk brannvernarbeid. Det er bra! Og enda bedre er det at disse kravene har blitt tydeligere de siste årene.


Vi hjelper deg med å sette dette i system, eller bygge opp systemet slik at det passer for deg og ditt bygg. Det finnes sjelden en fasit, men viktigheten med å tilpasse systemet for hvert bygg kan ikke understrekes nok. Der hjelper vi deg, men vi trenger også hjelp fra deg. Vi har kompetanse fra regelverk og teknisk nivå, men du som eier eller bruker kjenner bygget bedre enn oss i hverdagen.

Gjennom samarbeid kommer vi ofte frem til de beste løsningene for ditt bygg.Vi hjelper deg med brannperm, instrukser, øvelser og egenkontroll til du har et godt verktøy.

For dette er et verktøy som skal brukes, og de som bruker det skal være trygge på at de gjør det riktig.

 

Vi er med deg eller dere hele veien.

Digital brannbok


Brannvern Innlandet AS utarbeider i disse dager en egen digital brannbok. 


Dette blir en digitalisert brannperm og et internkontrollsystem spesialisert for brannvern og brannsikkerhet. Vi søker etter passende testpiloter for vårt prosjekt. Om dette kan være av interesse så ta gjerne kontakt med oss.

Utbedring av avvik i tilsynsrapporter


Har du hatt besøk av tilsynsmyndigheten fra brannvesenet? Fortvil ikke, vi hjelper deg med tilbakemeldinger og handlingsplaner. 

Om vi ikke skulle kunne hjelpe deg med alle avvik, så guider vi deg til den rette hjelpen.